De website over zorg en welzijn
Opvoeding en gezin

Baby

De geboorte van uw baby is vast een van de mooiste momenten van uw leven. Een groter wonder kunt u zich bijna niet indenken. De eerste tijd moet u natuurlijk wennen aan het ouderschap en leert u uw kind kennen door middel van al uw zintuigen: ruiken, voelen, kijken en luisteren naar alle geluidjes en de manier van huilen. Alles is nog nieuw.

Vragen, zorgen en twijfels na de geboorte

Uw baby heeft voeding en warmte nodig, en vooral ook veiligheid en geborgenheid. U kunt u af en toe best zorgen maken of u alles wel goed doet, of u afvragen waarom uw baby huilt. Wat moet u wel en vooral niet doen? Waar kunt u terecht met uw vragen, zorgen en twijfels? Wie helpt u verder als uw baby zich niet goed ontwikkelt?

Antwoorden en oplossingen

Op deze website staat zo veel mogelijk praktische informatie om al uw vragen te beantwoorden. Voor elk probleem is er hulp of een oplossing te vinden. Als u toch vragen blijft houden, kunt u contact opnemen met het wijkteam bij u in de buurt.

 

Goedgekeurde informatie!

KeurmerkStichting Opvoeden.nl zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.

Bron: Baby