De website over zorg en welzijn

Organisaties op de sociale kaart

De sociale kaart is het overzicht van organisaties die hulp, zorg en advies bieden in de gemeente Culemborg. Of die actief zijn in de wijk, met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige.

Zoek organisaties in de lijst of bekijk ze op de kaart!

Naar organisaties

Agenda

Wat is er deze week te doen in uw buurt? In de activiteitenagenda vindt u alle activiteiten, cursussen en inloopspreekuren bij elkaar. Organiseert u zelf een activiteit, dan kunt u die aanmelden.

Naar agenda

Sociaal wijkteam in Culemborg

Met elkaar. Voor elkaar! Dat is hoe het sociaal wijkteam wil werken. Bij het sociaal wijkteam kunt u terecht met uw vragen, zorgen en ideeën. Het team bestaat uit professionals uit het welzijnswerk en de zorg. We luisteren naar uw verhaal. Samen kijken we wat er mogelijk is.

Met welke vragen of ideeën kunt u bij het sociaal wijkteam terecht?
Eigenlijk kunnen alle vragen gesteld worden. Over zorg, werk, wonen, welzijn, rondkomen, het dagelijkse leven, gezondheid, psychosociale gezondheid, verslaving, opvoeden en opgroeien.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Voor de antwoorden op veel voorkomende vragen over zorg en ondersteuning, welzijn, wonen of participatie, kunt u kijken bij Vraag en Antwoord.

Staat uw vraag er niet bij? Mail info@culemborg.nl o.v.v. vraag sociaal domein.

Vraag en antwoord

Meepraten

U kunt meedenken met de Adviesraad Sociaal Domein of in een buurtpanel. U kunt met uw ideeën terecht bij de gemeente, het sociale wijkteam of bij de wijkcoaches van ElkWelzijn.

Heeft u voorstellen of ideeën? Dan kunt u met uw voorstellen en ideeën terecht bij de gemeente via initiatief@culemborg.nl. Medewerkers van de gemeente denken met u mee, leggen contact tussen u en andere initiatiefnemers en adviseren over de gemeentelijke regelgeving.

Lees verder